A3, A4 tai A5 kokoinen tekstitarra omalla tekstillä

alk: 8,00 

  • Tilauksesta tehty tekstitarra
  • Vain tarra, joka kiinnitetään itse haluamaan pintaan
  • Koko n. A3, A4 tai A5
  • Valittavana useita värejä
  • Kirjoita info kohtaan haluamasi teksti
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Tämä tuote on yhdelle, tilauksesta tehdylle, kustomoiduille tekstitarralle joka leikataan laadukkaasta vinyylistä. Voit valita kolmesta koosta:
- A3, eli 29,7 x 42cm
- A4, eli 21 x 29,7cm
- A5, eli 14,8 x 21cm

Tarra  tarttuu monille pinnoille ja pysyy hyvin kiinni. Tarran saa tarvittaessa pois, mutta se ei ole enää poisotettua käyttökelpoinen.

Sen voi kiinnittää esimerkiksi akryylile, lasille, tai puulle.
Tarraa kestää sadetta, mutta ei liotusta.

Väreistä kaikki ovat toiselta puolelta samanvärisiä, ilman glittereitä, paitsi Kiiltävä kulta, joka on toiselta puolelta hopea.

HUOM! Tarra saapuu luoksesi pelkästään valkoisen suojapaperin ja kirkkaan siirtotarran kanssa ja on valmis asennettavaksi alhaalla olevilla ohjeilla. Se ei ole siis valmiiksi kiinnitetty vielä mihinkään. Tarraa ei pysty myöskään kiinnityksen jälkeen siirtämään uudelleen. Kuusade ei ole vastuussa väärin kiinnitetystä tai asennetusta tarrasta.

Teen tarroja myös tilauksesta täysin omalla tekstillä. Käy katsomassa muut tuotteeni tai ota minuun suoraan yhteyttä ja suunnitellaan sinulle juuri sopiva tarra.

~TARRAN KIINNITYS~ Poista kaikki ylimääräinen lika ja rasva pinnasta, johon kiinnität tarran. Poista tarrasta valkoinen taustapaperi, jotta jäljelle jää tarra sekä kirkas siirtoteippi. Käytä kirkasta siirtoteippiä apunasi ja aseta tarra siihen kohtaan mihin haluat sen kiinnittää. Paina tarra kiinni kiinnitettävään pintaan käyttäen apuna lusikkaa tai esimerkiksi muovikorttia, käytä vakaata voimaa ja pyörivää liikettä. Poista kirkas siirtoteippi hitaasti poistaen se 45 asteen kulmassa. Jos tarra ei ole kiinnittynyt pintaan kunnoll, palauta kirkas tarra takaisin ja käytä lisää voimaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “A3, A4 tai A5 kokoinen tekstitarra omalla tekstillä”
Arvostele Kuusateen tuote ja lisää siitä oma kuvasi! Saat lahjaksi sähköpostiisi kupongin, jolla saat -15% seuraavasta ostoksestasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOP