Planeetta siirtotarra

(1 tuotearvio)

2,00 

  • Koko noin 6cm
  • Valittavana useita vinyyleitä
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tarra tarttuu monille pinnoille ja pysyy hyvin kiinni. Sen voi kiinnittää esimerkiksi muistikirjaan, kalenteriin, juomapulloon, tietokoneeseen ym. sileään pintaan. Vältä hyvin huokoisia pintoja kuten kartonkia. Tarraa ei voi pestä eikä liottaa.

HUOM! Tarra saapuu luoksesi pelkästään valkoisen suojapaperin ja kirkkaan siirtotarran kanssa ja on valmis asennettavaksi alhaalla olevilla ohjeilla. Se ei ole siis valmiiksi kiinnitetty vielä mihinkään. Tarraa ei pysty myöskään kiinnityksen jälkeen siirtämään uudelleen.

Jos haluaamasi väriä ei löydy valikosta, ota ihmeessä yhteyttä. Varastossa löytyy niin iso määrä värejä, ettei ne kaikki mahdu luetteloon

~TARRAN KIINNITYS~
Poista kaikki ylimääräinen lika ja rasva pinnasta, johon kiinnität tarran. Poista tarrasta valkoinen taustapaperi, jotta jäljelle jää tarra sekä kirkas siirtoteippi. Käytä kirkasta siirtoteippiä apunasi ja aseta tarra siihen kohtaan mihin haluat sen kiinnittää. Paina tarra kiinni kiinnitettävään pintaan käyttäen apuna lusikkaa tai esimerkiksi muovikorttia, käytä vakaata voimaa ja pyörivää liikettä. Poista kirkas siirtoteippi hitaasti poistaen se 45 asteen kulmassa. Jos tarra ei ole kiinnittynyt pintaan kunnoll, palauta kirkas tarra takaisin ja käytä lisää voimaa.

1 arvio tuotteelle Planeetta siirtotarra

  1. Iina

    Tuote oli erittäin nätti ja tuli hyvinpakattuna kirjekuoressa. Tarrapinta oli erittäin pysyvä eikä tuotteessa ollut mitään vikaa. Kaiken lisäksi tuote oli todella kaunis!:)

    Planeetta siirtotarra
Lisää arvio
Arvostele Kuusateen tuote ja lisää siitä oma kuvasi! Saat lahjaksi sähköpostiisi kupongin, jolla saat -15% seuraavasta ostoksestasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOP