Pöytänumerotarrat

2,00 24,00 

  • Vain tarra, joka kiinnitetään itse haluamaan pintaan
  • Yhden tarran koko n. 12.5 x 9 cm
  • Valittavana useita värejä
Valitse
Valitse
Harmaa Kiiltävä
Holo Sileä
Kiiltävä Hopea
Kiiltävä Kulta
Violetti glitteri
Punainen glitteri
Sininen glitteri
Tumma glitteri
Musta matta
Valkoinen matta
1
1
1-10
1-10
1-11
1-11
1-12
1-12
1-2
1-2
1-3
1-3
1-4
1-4
1-5
1-5
1-6
1-6
1-7
1-7
1-8
1-8
1-9
1-9
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuusateen pöytänumerotarrat leikataan laadukkaasta vinyylistä. Tarra  tarttuu monille pinnoille ja pysyy hyvin kiinni. Tarran saa tarvittaessa pois, mutta se ei ole enää poisotettua käyttökelpoinen.

Sen voi kiinnittää esimerkiksi akryylile, lasille, tai puulle.
Tarraa kestää sadetta, mutta ei liotusta.

Väreistä kaikki ovat toiselta puolelta samanvärisiä, ilman glittereitä, paitsi Kiiltävä kulta, joka on toiselta puolelta hopea.

HUOM! Tarra saapuu luoksesi pelkästään valkoisen suojapaperin ja kirkkaan siirtotarran kanssa ja on valmis asennettavaksi alhaalla olevilla ohjeilla. Se ei ole siis valmiiksi kiinnitetty vielä mihinkään. Tarraa ei pysty myöskään kiinnityksen jälkeen siirtämään uudelleen. Kuusade ei ole vastuussa väärin kiinnitetystä tai asennetusta tarrasta.

Teen tarroja myös tilauksesta täysin omalla tekstillä. Käy katsomassa muut tuotteeni tai ota minuun suoraan yhteyttä ja suunnitellaan sinulle juuri sopiva tarra.

~TARRAN KIINNITYS~ Poista kaikki ylimääräinen lika ja rasva pinnasta, johon kiinnität tarran. Poista tarrasta valkoinen taustapaperi, jotta jäljelle jää tarra sekä kirkas siirtoteippi. Käytä kirkasta siirtoteippiä apunasi ja aseta tarra siihen kohtaan mihin haluat sen kiinnittää. Paina tarra kiinni kiinnitettävään pintaan käyttäen apuna lusikkaa tai esimerkiksi muovikorttia, käytä vakaata voimaa ja pyörivää liikettä. Poista kirkas siirtoteippi hitaasti poistaen se 45 asteen kulmassa. Jos tarra ei ole kiinnittynyt pintaan kunnoll, palauta kirkas tarra takaisin ja käytä lisää voimaa.

Lisätiedot

Paino 13 g
Mitat 4.5 × 4.5 × 1.5 cm
Vinyylin väri

Harmaa Kiiltävä, Holo Sileä, Kiiltävä Hopea, Kiiltävä Kulta, Violetti glitteri, Punainen glitteri, Sininen glitteri, Tumma glitteri, Musta matta, Valkoinen matta

Numerot

1, 1-10, 1-11, 1-12, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6, 1-7, 1-8, 1-9

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pöytänumerotarrat”
Arvostele Kuusateen tuote ja lisää siitä oma kuvasi! Saat lahjaksi sähköpostiisi kupongin, jolla saat -15% seuraavasta ostoksestasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOP