Tervetuloa häihimme – tekstitarra omilla nimillä ja päivämäärällä

20,00 

  • Tilauksesta tehty teksti tarra omilla nimillä ja päivämäärällä
  • Vain tarra, joka kiinnitetään itse haluamaan pintaan
  • Mallitarran koko n. 40 x 28cm (leveys riippuu nimien pituudesta)
  • Valittavana useita värejä
  • Kirjoita sana kohtaan haluamasi nimet sekä päivämäärä. Päivämäärän vuosi voi olla kokonainen tai lyhennetty: 2021 tai 21
Valitse
Valitse
Harmaa Kiiltävä
Holo Sileä
Kiiltävä Hopea
Kiiltävä Kulta
Violetti glitteri
Punainen glitteri
Sininen glitteri
Tumma glitteri
Musta matta
Valkoinen matta
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Tämä tuote on yhdelle, tilauksesta tehdylle, kustomoiduille tekstitarralle joka leikataan laadukkaasta vinyylistä. Tarra on kooltain noin 40 x 28cm ja se tarttuu monille pinnoille ja pysyy hyvin kiinni. Tarran saa tarvittaessa pois, mutta se ei ole enää poisotettua käyttökelpoinen.

Sen voi kiinnittää esimerkiksi akryyli-, lasi-, tai puulevylle.
Tarraa kestää sadetta, mutta ei liotusta.

Väreistä kaikki ovat toiselta puolelta samanvärisiä, ilman glittereitä, paitsi Kiiltävä kulta, joka on toiselta puolelta hopea.

HUOM! Tarra saapuu luoksesi pelkästään valkoisen suojapaperin ja kirkkaan siirtotarran kanssa ja on valmis asennettavaksi alhaalla olevilla ohjeilla. Se ei ole siis valmiiksi kiinnitetty vielä mihinkään. Tarraa ei pysty myöskään kiinnityksen jälkeen siirtämään uudelleen. Kuusade ei ole vastuussa väärin kiinnitetystä tai asennetusta tarrasta.

Teen tarroja myös tilauksesta täysin omalla tekstillä. Käy katsomassa muut tuotteeni tai ota minuun suoraan yhteyttä ja suunnitellaan sinulle juuri sopiva tarra.

~TARRAN KIINNITYS~ Poista kaikki ylimääräinen lika ja rasva pinnasta, johon kiinnität tarran. Poista tarrasta valkoinen taustapaperi, jotta jäljelle jää tarra sekä kirkas siirtoteippi. Käytä kirkasta siirtoteippiä apunasi ja aseta tarra siihen kohtaan mihin haluat sen kiinnittää. Paina tarra kiinni kiinnitettävään pintaan käyttäen apuna lusikkaa tai esimerkiksi muovikorttia, käytä vakaata voimaa ja pyörivää liikettä. Poista kirkas siirtoteippi hitaasti poistaen se 45 asteen kulmassa. Jos tarra ei ole kiinnittynyt pintaan kunnoll, palauta kirkas tarra takaisin ja käytä lisää voimaa.

Lisätiedot

Paino 251 g
Mitat 4.5 × 4.5 × 1.5 cm
Vinyylin väri

Harmaa Kiiltävä, Holo Sileä, Kiiltävä Hopea, Kiiltävä Kulta, Violetti glitteri, Punainen glitteri, Sininen glitteri, Tumma glitteri, Musta matta, Valkoinen matta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tervetuloa häihimme – tekstitarra omilla nimillä ja päivämäärällä”
Arvostele Kuusateen tuote ja lisää siitä oma kuvasi! Saat lahjaksi sähköpostiisi kupongin, jolla saat -15% seuraavasta ostoksestasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOP