Tekstitarra omalla sanalla

(2 tuotearviota)

3,50 

 • Tilauksesta tehty teksti tarra omalla tekstilläsi
 • 1-sanan teksti
 • Leveys 10cm
 • Valittavana useita fontteja sekä vinyyleitä
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tämä tuote on yhdelle, tilauksesta tehdylle, 1-sanan tekstitarralle joka leikataan laadukkaasta vinyylistä. Teksti on 10cm pitkä ja sen korkeus riippuu kuin pitkä sana on kyseessä (mitä enemmän kirjaimia, sitä matalampi). Esimerkiksi vain 3 kirjaimen sanan korkeus on noin 8cm. Tarra tarttuu monille pinnoille ja pysyy hyvin kiinni.

Sen voi kiinnittää esimerkiksi muistikirjaan, kalenteriin, juomapulloon, tietokoneeseen ym. sileään pintaan. Vältä hyvin huokoisia pintoja kuten kartonkia. Tarraa ei voi pestä eikä liottaa. Jos haluaamasi väriä ei löydy valikosta, ota ihmeessä yhteyttä. Varastossa löytyy niin iso määrä värejä, ettei ne kaikki mahdu luetteloon

HUOM! Tarra saapuu luoksesi pelkästään valkoisen suojapaperin ja kirkkaan siirtotarran kanssa ja on valmis asennettavaksi alhaalla olevilla ohjeilla. Se ei ole siis valmiiksi kiinnitetty vielä mihinkään. Tarraa ei pysty myöskään kiinnityksen jälkeen siirtämään uudelleen.

~TARRAN KIINNITYS~ Poista kaikki ylimääräinen lika ja rasva pinnasta, johon kiinnität tarran. Poista tarrasta valkoinen taustapaperi, jotta jäljelle jää tarra sekä kirkas siirtoteippi. Käytä kirkasta siirtoteippiä apunasi ja aseta tarra siihen kohtaan mihin haluat sen kiinnittää. Paina tarra kiinni kiinnitettävään pintaan käyttäen apuna lusikkaa tai esimerkiksi muovikorttia, käytä vakaata voimaa ja pyörivää liikettä. Poista kirkas siirtoteippi hitaasti poistaen se 45 asteen kulmassa. Jos tarra ei ole kiinnittynyt pintaan kunnoll, palauta kirkas tarra takaisin ja käytä lisää voimaa.

2 arviota tuotteelle Tekstitarra omalla sanalla

 1. Avendea Kumar (varmistettu kirjoittaja)

  Vinyylitarrat ovat ihania! Rakastan tätä fonttia mutta muitakin kirjasintyylejä löytyy. Tarroilla saa helposti uutta ja upeaa ilmettä esimerkiksi kalenterin tai muistikirjan kanteen. Taatusti tilaan uudelleenkin; kiitos Jenna!

  Tekstitarra omalla sanalla
 2. Avendea Kumar (varmistettu kirjoittaja)

  Kuusateen vinyylitarrat ovat niin ihania! Itse rakastan tätä fonttia, mutta muitakin kirjasintyylejä löytyy. Tarroilla saa helposti uutta ja upeaa ilmettä esimerkiksi kalenterin tai muistikirjan kanteen! Taatusti tilaan uudelleenkin; kiitos Jenna!

  Tekstitarra omalla sanalla
Lisää arvio
Arvostele Kuusateen tuote ja lisää siitä oma kuvasi! Saat lahjaksi sähköpostiisi kupongin, jolla saat -15% seuraavasta ostoksestasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOP