Tekstitarra omalla sanalla

3,50 

  • Tilauksesta tehty teksti tarra omalla tekstilläsi
  • 1-sanan teksti
  • Leveys 10cm
  • Valittavana useita fontteja sekä vinyyleitä
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tämä tuote on yhdelle, tilauksesta tehdylle, 1-sanan tekstitarralle joka leikataan laadukkaasta vinyylistä. Teksti on 10cm pitkä ja sen korkeus riippuu kuin pitkä sana on kyseessä (mitä enemmän kirjaimia, sitä matalampi). Esimerkiksi vain 3 kirjaimen sanan korkeus on noin 8cm.

Tarra tarttuu monille pinnoille ja pysyy hyvin kiinni. Sen voi kiinnittää esimerkiksi muistikirjaan, kalenteriin, juomapulloon, tietokoneeseen ym. sileään pintaan. Vältä hyvin huokoisia pintoja kuten kartonkia. Tarraa ei voi pestä eikä liottaa.

HUOM! Tarra saapuu luoksesi pelkästään valkoisen suojapaperin ja kirkkaan siirtotarran kanssa ja on valmis asennettavaksi alhaalla olevilla ohjeilla. Se ei ole siis valmiiksi kiinnitetty vielä mihinkään.

~TARRAN KIINNITYS~
Poista kaikki ylimääräinen lika ja rasva pinnasta, johon kiinnität tarran. Poista tarrasta valkoinen taustapaperi, jotta jäljelle jää tarra sekä kirkas siirtoteippi. Käytä kirkasta siirtoteippiä apunasi ja aseta tarra siihen kohtaan mihin haluat sen kiinnittää. Paina tarra kiinni kiinnitettävään pintaan käyttäen apuna lusikkaa tai esimerkiksi muovikorttia, käytä vakaata voimaa ja pyörivää liikettä. Poista kirkas siirtoteippi hitaasti poistaen se 45 asteen kulmassa. Jos tarra ei ole kiinnittynyt pintaan kunnoll, palauta kirkas tarra takaisin ja käytä lisää voimaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tekstitarra omalla sanalla”
Arvostele Kuusateen tuote ja lisää siitä oma kuvasi! Saat lahjaksi sähköpostiisi kupongin, jolla saat -15% seuraavasta ostoksestasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOP
Right Menu Icon